Світлана Лобода рівно опівночі 31 липня представила своє нове провокативне відео на трек Boom Boom в фіті з репером Pharaoh. Кліп нарвався на критику і залишив після перегляду сумнівні враження у багатьох шанувальників творчості співачки.

Читайте також: Потап розповів про екстремальний секс з Настею Каменських

Режисером відеоряду став Олександр Гудков. Крім того в ньому засвітилися скандальні і не дуже зірки та блогери: Ксенія Собчак, Лоліта, Катерина Варнава, Марія Міногарова, Іда Галич, пише Стайлер.

Взяли участь у зйомках і головні селебріті російського ТікТока: Верона, Діна Саєва і колишня кохана бойфренда Ольги Бузової Каріна Крос.

Репер Pharaoh засвітився всього на 10 секунд. Він зачитав свою частину і зник. А ось у його шанувальників залишилося багато запитань до такого фіту з Лободою.

І хоча ідея відео хороша і трендова - висміяти чоловіків, які оцінюють жінок - її втілення нарвалося на критику. Багато латексу, провокаційні руху, вибухи голови, хтиві чоловіки в літах і сивинах, що займають високі посади.

Лободі відразу ж пред'явили "закос" під Little та Big Maruv.

До обіду 31 липня кліп переглянуло вже більше півмільйона користувачів. Він набрав понад 20 тисяч лайків, і близько 40 тисяч дизлайків.

Читайте також: Зірка "Аферистів в сітях" назвала головний конфуз ексміністра Розенка в ліжку (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook