У Миколаєві під час офіційного візиту президент України Петро Порошенко не зміг відповісти на незручні питання журналіста і на який час дуже емоційно відреагував на його появу. Охорона глави держави відтіснила кореспондента практично у перші хвилини.

Читайте також: "Петро-відкривач": як перерізання стрічок стало для президента України справжньою пристрастю (Відео)

Сталося це під час поїздки на державне підприємство "Науково-виробничий комплекс газотурбобудування "Зоря-Машпроект". Тут з лідером країни вирішив поспілкуватися журналіст Іван Казория. Однак Порошенко вести з ним діалог не захотів, передає "Znaj. ua".

Президент швидким рухом відштовхнув мікрофон журналіста, який заговорив про невиконані передвиборні обіцянки. Інцидент потрапив на відео, яке інший журналіст Андрій Лохматов опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

"Я думаю, що Петро Порошенко, як глава європейської держави, тепер може з гордістю показувати це відео своїм колегам Макрона або Меркель, як він по-державному вирішує питання з нав'язливими журналістами і забезпечує свободу слова в Україні. А Олексію Савченко (губернатор Миколаївщини, – ред.) обов'язково необхідно дати нагороду за успішну охорону президента від журналістів – охоронців  в Миколаїв можна з собою не брати, Олексій Юрійович сам впорається", – йдеться в коментарі до ролику.

Читайте також: Солдат почесної варти президента знепритомнів під час промови Порошенка на параді

До слова, Іван Казория нагадав, що Порошенко обіцяв направити кошти на реконструкцію Соборної площі Миколаєва, ремонт Центрального стадіону і трас державного значення.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter