Українська артистка Оля Полякова, у фотоблогу якої часто з'являються відверті знімки, поділилася з шанувальниками важливою подією з її життя. 

Читайте також: Оля Полякова приголомшила мережу заявою про зміну статі

Як зізналася співачка, вона разом зі своїм чоловіком Вадимом святкує річницю весілля – 15 років тому закохані дали один одному клятви вірності.

На сторінці в Instagram Полякова чуттєво привітала коханого зі святом та опублікувала архівне фото з ним. 

"15-нашка! Не можу повірити, що хтось мене витримав стільки часу! Це міг тільки ти! Терплячий, добрий, сильний, що підтримує, вірить в мене, в нас, в нашу сім'ю! Це ти – мій тил, моя опора! Ти завжди на моїй стороні! Дякую за дітей, вони схожі на тебе і це прекрасно! Немає ніяких секретів сімейного життя, крім любові, розуміння і підтримки! Дякую", – підписала спільну фото з чоловіком артистка.

 

Читайте також: Спокуслива Оля Полякова ледве прикрила груди яскравим купальником

До привітань долучилися не тільки шанувальники Олі Полякової, а й колеги шоу-бізнесу. Так, Цибульська, Астаф'єва, Горбунов, Єфросиніна, Дімопулос, Остапчук, Білик та інші зірки залишили під дописом свої побажання закоханій парі.

"П'ятнашка всього лише? Вітаю, малолітки", "Дуже гарна пара", "Ви дуже схожі один на одного! Так тримати", – писали юзери під світлиною. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook