На одній із залізничних станцій Варшави до українця підійшов незнайомий чоловік і пригостив отруєною водою, а коли той знепритомнів – пограбував його.

Читайте також: 12 українців затримали на нелегальній фабриці у Польщі

У ніч з понеділка на вівторок на залізничній станції Варшава-Рембертув до 28-річного громадянина України, який чекав на потяг, підійшов незнайомий йому чоловік, повідомляє "Польське радіо".

Як повідомили у Службі залізничної охорони, зловмисник, видаючи себе за працівника залізниці, почастував українця водою. Як виявилося, у ній були наркотичні речовини, унаслідок чого чоловік знепритомнів.

28-річний громадянин України з болем голови прийшов до тями тільки за чотири години. Він заявив, що у нього викрали гаманець, готівку, документи, наплічник, банківську картку, годинник та прикраси.

Читайте також: Кількість українських заробітчан в Польщі збільшилась в 5 разів за 5 років

Чоловік самостійно намагався повернути викрадені речі. За якийсь час українець виявив грабіжника. Між чоловіками почалася бійка. Її зупинив патруль залізничної охорони.

28-річний українець розповів їм про усю ситуацію.

Зловмисника затримали. Працівники Служби залізничної охорони повернули викрадені речі власнику. Під час обшуку верхнього одягу злочинця були виявлені також небезпечні предмети: телескопічна палка, ніж, газовий балончик і кайданки.

Затриманий – це 46-річний житель Щецина. Охорона залізниці передала зловмисника і потерпілого поліції у Варшаві. Грабіжнику загрожує від 2 до 12 років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook