Фотосесію за участю групи оголених дівчат на балконі одного з хмарочосів Дубая організував киянин Віталій Гречин.

За інформацією Страны, чоловіка затримала поліція ОАЕ.

Читайте також: У Дубаї українки влаштували на даху хмарочоса масовий стриптиз (фото 18+)

Нагадаємо, у Дубаї затримали 40 людей за знімання відеоролика, в якому оголені дівчата стоять на балконі одного з хмарочосів міста. Серед затриманих виявили 11 українок. Деяких моделей вже вдалося ідентифікувати.

Читайте також: Голі на балконі в Дубаї: що відомо про українок, які можуть потрапити до в’язниці через фотосесію в стилі ню

Джерела видання уточнили, що в Гречина є американський паспорт, але живе він у Києві. Вид його робочої зайнятості точно невідомий: за однією версією, Віталій займається кредитуванням, за іншою – нерухомістю. Також ходять чутки, що він організовує вечірки для українських депутатів.

Як пише Telegram-канал Lifeshot, Гречин "розкручує" в Україні аналог Playboy. За його даними, спонсором скандальної фотосесії був росіянин Олексій Концов, який під час процесу знаходився в номері, а пізніше заявив, що потрапив туди "випадково".

Співрозмовник каналу вказав, що Гречин регулярно влаштовував подібні зйомки, а цього разу розголосу не вдалося уникнути через Концова, який поділився відео з балкона в соцмережі.

Знімав процес фотограф з Петербурга Олександр Тен, який встиг втекти з ОАЕ до приїзду поліцейських. Він стверджує, що, дійсно, був у Дубаї днями, але полетів 3 квітня і дізнався про посталу ситуацію зі ЗМІ.

При цьому в дубайській поліції впевнені, що саме Тен займався зйомкою на балконі готелю.

Також стало відомо, що затримані після інциденту дівчата, мабуть, вже отримали доступ до соцмереж, бо почали видаляти або закривати свої профілі в Instagram.

Що ж до самого Гречина, то відомо, що він служив в американській армії, а в колах українського бомонду популярний своєю пристрастю до великої кількості жінок, які оточують його і на знімках у соцмережах, і в реальному житті.

За свою кар'єру Гречин встиг змінити безліч видів діяльності: від інвестицій до продюсерства еротичного контенту.

В одному з інтерв'ю Гречин заявляв, що знайомий з Бараком Обамою і навіть фінансував його передвиборчу кампанію в США. А ще в колекції у нього є фото з американськими знаменитостями, зокрема і з голлівудським актором Джорджем Клуні.

Також Гречин повідомляв, що відкривав магазини для братів Кличків та їхніх партнерів у Києві в 2002-2003 році і дружить з ними, а Віталія Кличка підтримував на виборах мера.

Також у мережі є відео-інтерв'ю Гречина, де він представлений як фінансист, галерист і радник Демократичної партії США. У 2019 року в публічному просторі його вже представляли фінансовим радником колишнього президента США Барака Обами і засновником нетворкінг-платформи для блогерів "Megalikes".

Ім'я Віталія Гречина вже згадувалося в ЗМІ у зв'язку зі скандальним відео з участю покерного гравця Дена Кейтса. У 2019 року в мережу потрапили кадри вечірки в стилі Playboy, де за столом покеру зібралися Ден Кейтс і напівголі дівчата в масках.

У титрах зазначено, що зйомками відео займався росіянин Олександр Тихомиров, а продюсером ролика став Віталій Гречин.

За словами джерел, чоловік навіть організовує вечірки для українських депутатів. На цих заходах традиційно присутні дівчата з "ескорт-свити" Гречина.

Головна відмінна риса Гречина – манера оточувати себе великою кількістю дівчат модельної зовнішності. Цю свою слабкість він не приховує, а навіть навпаки всіляко демонструє в соцмережах. Чоловік часто позує на фото з напівоголеними і навіть зовсім голими дівчатами.

"У Гречина квартира в центрі Києва, і з ним постійно живе більше 10 дівчат. У нього свій особистий гарем. По суті, це пул власниць. Він "одружений" з усіма одразу", – розповіло джерело, знайоме з Гречиним.

"Публічно Гречин веде лакшері-життя. Він збирає тусовки з простих сільських дівчат, не моделей, які готові на все заради закордонної поїздки. Він своє "стадо" дівчаток регулярно "вигулює", і не приховує цього. Тільки ось остання поїздка в Дубай з оголеною фотосесією закінчилася для нього і його подруг погано", – додало джерело.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook