Упродовж найближчих кількох днів кафе "Базилік, що на вулиці Кравчука у Луцьку, не прийматиме гостей, повідомили на сторінці закладу в Facebook.

Читайте також: На Волині 2-річна дитина отруїлась кавуном

"У нашому закладі проводиться епідеміологічне розслідування для встановлення причин та обставин, що, ймовірно, могли призвести до захворювання осіб, які 15-16 серпня 2019 року звернулись за медичною допомогою з ознаками гострої кишкової інфекції. Усі наші співробітники націлені на вжиття максимальних заходів для встановлення усіх обставин цієї події.

Також проводяться профілактичні заходи в усіх приміщеннях та розробляються уніфіковані санітарні регламенти з метою запобігання подібним ситуаціям для усієї мережі закладів.

Запевняємо, всі заходи будуть проведені якісно та у найкоротший термін. Нашим пріоритетом було і залишається надання якісних послуг своїм гостям.", – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Немовля отруїлося питною водою

"Просимо вибачення за тимчасові незручності та сподіваємося невдовзі зустрітися знову", – написали представники закладу на сторінці в соцмережі. 

Нагадаємо, у луцькому кафе "Базилік" отруїлися вісім людей, з них троє – діти. За інформацією Волинського обласного лабораторного центру керівництво відмовилося проводити обстеження персоналу закладу на носійство збудників інфекційних захворювань.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook