У м. Погребищі на Вінниччині двоє чоловіків віком 25 та 28 років автомобілем перекрили залізничний переїзд та влаштували стрілянину по потягу. Все це знімали на відео, а потім виклали в Інстаграм.

Читайте також: У центрі Луцька жорстоко побили чоловіка: потерпілий – у комі (фото, відео)

Інцидент стався близько 6:00 ранку 9 вересня, повідомляє поліція Вінницької області.

"Двоє місцевих мешканців заради розваги автомобілем перекрили залізничний переїзд у м. Погребищі та один із них стріляв з пістолета по кабіні машиніста. Кримінальні розваги зловмисник зняв телефоном та виклав відео в Інстаграм", – йдеться у повідомленні.

Обоє перебували у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

"Зловмисники автомобілем перегородили залізничний переїзд у момент руху вантажного потягу, який встиг зупинитися. Один із зловмисників бігав колією, а інший стріляв з пістолета в напрямку кабіни машиніста", – зауважили у поліції.

Читайте також: Забрали документи та гроші: вночі у Луцьку невідомі, розбивши скло, пограбували автомобіль

Чергова працівниця на залізничному переїзді просила їх припинити такі дії, однак вони не заважали. Свої розваги молодик, який стріляв, зняв мобільним телефоном та відео виклав в Інстаграм. 

"Після того як до поліції повідомили про інцидент, на місце події виїхала група реагування патрульної поліції та неподалік місця злочину затримала автомобіль правопорушників. Під час огляду автомобіля вилучено пістолет, схожий на газовий, який відправлять на експертизу. Автомобіль Hyundai Santa FE вилучено на арештмайданчик", – повідомили правоохоронці. 

Зловмисники затримані, їх відправили до СІЗО. Молодший з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook