3 вересня в обласному центрі Волині близько 18 години на вулиці Задворецькій трапилася дорожньо-транспортна пригода, "Opel Vectra" зіткнувся із автомобілем "Jeep". Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав.

Читайте також: У Луцьку на світлофорі зіткнулись два легковики (фото)

Про це повідомляють у прес-службі поліції у Волинській області.

Співробітники патрульної поліції, котрі прибули на виклик, з’ясували, що 55-річний лучанин керував "Opel Vectra" у стані сп’яніння, окрім цього реєстраційні документи викликали у патрульних підозру. Правоохоронці виявили ознаки підробки бланку свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Автомобіль затримали, документи вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За керування транспортним засобом у стані сп’яніння співробітники патрульної поліції склали на водія адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: У Луцьку автомобіль "швидкої" потрапив в аварію

Окрім цього, на правопорушника склали адміністративні протоколи за ст.ст. 124 (порушення правил дорожнього, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Щодо підозрілих документів, відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook