Влітку цього року інформаційний простір області облетіла новина про волинського прокурора, який вночі катався із дівчатами по місту та врізався у газорозподільник. Минули місяці, а чоловік так і не поніс покарання. Поліція каже – його там не було. Однак, свідки події розповідають зовсім інше.

Читайте також: П'яний з купою бл*д*й: депутати Луцькради звернулися до Луценка стосовно волинського прокурора, який скоїв п'яну аварію

Один зі свідків каже: "Я бачив на власні очі, як прокурор зривав номери зі своєї автівки, щоб не могли ідентифікувати люди, що це автомобіль саме прокурора. Він намагався усіма способами знищити докази".

Нагадаємо, волинський прокурор Тарас Гуцуляк у липні цього року спричинив ДТП: катався у нетверезому стані з дівчатами у салоні, не впорався з керуванням та врізався у газорозподільник. Далі чоловік викликав свого брата, який і взяв вину на себе.

Свідок аварії розповідає, що після зіткнення з газорозподільником, прокурор почав тікати з автівки, за ним – і дівчата, які перебували в салоні. Свідок каже, що водій відмовлявся повернутись до автівки, оскільки за його словами вона йому не належить.

Читайте також: Що відомо про прокурора, який у Луцьку протаранив газовий розподільник на BMW із 7-ма дівчатами

Далі на місце ДТП прибули поліцейські і допитали усіх очевидців пригоди. Дівчата, які були в автівці, дуже плутались у свідченнях. За кілька хвилин після аварії до місця події приїхав брат прокурора, який сказав, що це він був за кермом і спричинив ДТП.

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Як повідомляє ІА "Волинські новини", редакція зверталась із запитом у прокуратуру, аби з'ясувати чи понесе покарання Тарас Гуцуляк за вчинене ДТП, на що у прокуратурі повідомили, що за результатами перевірки участь у ДТП заступника начальника відділу прокуратури області Гуцуляка Т. Ю. не підтвердилась, тому його не приятягатимуть до дисциплінарної відповідальності.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook