П’яний водій служби таксі "Über" намагався збити двох дівчат, але сам влетів у вантажівку.

Читайте також: У Луцьку невідомі викрали автомобіль

Як повідомляє "Інформатор", інцидент стався в неділю, 19 травня, близько 01:00 на вулиці Стеценка у місті Київ, біля заправки "Wog".

За словами очевидців, водій "Opel Zafira" служби таксі "Über" проживає в хостелі, який розташований неподалік від місця події. Його сусіди святкували День народження. Чоловік, будучи в нетверезому стані, прийшов в гості, але поводив себе неадекватно і ображав присутніх в компанії дівчат. Незабаром вони вийшли в магазин на заправці, а водій таксі сів в автомобіль і спробував наїхати на дівчат, але ті сховалися за дерево.

Читайте також: Навіть не викликав "швидку": авто збило ветерана АТО з маленькою донькою, дитина − у реанімації (фото)

Те, що сталося, помітили інші гості на святі і спробували витягнути чоловіка з машини. Той, у свою чергу він вирішив втекти і мало не наїхав на кількох людей, після чого врізався у вантажівку. Після аварії чоловік вибіг з машини, але очевидці змогли його затримати.

Читайте також: У Луцьку на кільці "Audi" протаранив "Mitsubishi" (фото)

Водій підтвердив, що під час події перебував у стані алкогольного сп’яніння і у нього дійсно стався конфлікт з компанією, яка проживає в хостелі. Проте, за його словами, автомобіль він хотів відігнати подалі, оскільки побоювався за його збереження. А чоловіки нібито підійшли до таксі "Über" і почали його трощити, а потім витягли самого водія з машини і почали бити ногами.

Поліцейські, приїхавши на місце події, перевірили водія "Opel" на драгері. Прилад показав 1,57 проміле алкоголю в крові.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook