В ніч з 19 на 20 липня на вулиці Глушець в Луцьку автомобіль BMW влетів у газовий розподільник. Як виявилось, за кермом автівки перебував скандально відомий процесуальний прокурор Гуцуляк Т. у стані алкогольного сп'яніння. Окрім нього в салоні машини було 7 дівчат.

Читайте також: Родина голови митниці Нефьодова займається імпортом авто, а дружина приховує свою зарплату на фірмі Ахметова

Як повідомляє ІА Волинські Новини з посиланням на очевидців, п`яний прокурор, керуючи автомобілем BMW та рухаючись вулицею Глушець у напрямку Ковельської, виїхав на зустрічну смугу, аби обігнати інше авто. При цьому водій BMW перетнув суцільну лінію, порушивши правила ПДР, не впорався з керуванням та на повороті вилетів на узбіччя, де зіткнувся з огородженням газової магістралі. Після зіткнення було відчутно різкий запах газу, тому свідки викликали на місце події аварійну газову службу.

Очевидці розповіли, що крім водія з автомобіля вийшло ще 7 пасажирів – усі були жіночої статі - окремі у стані сильного алкогольного сп`яніння, а одна, яка була на руках у подружок, схоже отримала численні забої голови від різкого удару. Зі слів людей, при зіткненні у водія не спрацювала подушка безпеки, тому він теж тримався рукою за підборіддя, коли вийшов з авто.

Аби приховати, кому належить машина, прокурор почав зривати номерні знаки АС 8000 ЕК з неї. Проте встиг зірвати лише той, що знаходився позаду авто.

Читайте також: Мажор від Порошенка: хто очолить Волинську ОДА

Після ДТП прокурор побоявся зайвої уваги людей, які почали збиратись на місце інциденту, і спробував втекти у сторону вулиці Братковського. Люди побігли за ним та затримали п`яного прокурора неподалік місця скоєння ним ДТП. При цьому сам винуватець аварії заявляв, що це не його авто і він взагалі тут ні до чого.

До речі, даний автомобіль значиться у декларації дружини прокурора, яка раніше працювала у прокуратурі, а наразі працює секретарем Луцького міськрайонного суду. Однак BMW зареєстрована на тещу прокурора Приходько Н.О. У декларації самого прокурора є інформація лише про "Шкоду Октавію" 2005 року.

Проте патрульним, які приїхали на місце ДТП, вдалося затримати водія, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Патрульні просили його повернутися до авто, але порушник відмовлявся та говорив, що нібито не знає чия машина, а поруч просто прогулювався.

Натомість, наголошують свідки, було чітко видно, що чоловік травмований, тож патрульні наполягли, аби він повернувся на місце ДТП.

Як розповіли свідки, які були на місці ДТП, через 15 хвилин приїхав брат прокурора та почав стверджувати, що саме він був за кермом авто. На запитання патрульних, чому покинув місце пригоди, родич відповів, що злякався й саме тому й втік. На "уявного" водія склали протокол за вчинення ДТП. Брат прокурора на прохання патрульних пройшов тест на стан алкогольного сп’яніння, який показав, що він тверезий.

Натомість, свідки стверджують, що саме прокурор Гуцуляк Т. був за кермом авто, що потрапило в ДТП.

Відзначимо, що до діяльності прокурора неодноразово виникали запитання, зокрема до його професійності.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook