Один із пасажирів маршрутки №107, яка зіштовхнулася з вантажівкою у Луцьку, нині у палаті інтенсивної терапії. Пасажир сидів за водієм, – розповів заступник директора міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов, пише Суспільне

Читайте також: Повідомили деталі ДТП за участю маршрутки на Волині (фото)

Загалом у маршрутці на момент зіткнення перебувало 15 пасажирів. Семеро з них отримали травми різного степеня важкості. У більшості – забої голови та грудної клітини.

Одна із пасажирок, пенсіонерка Домна розповіла: сиділа в передній частині маршрутки. Момент зіткнення пам'ятає погано. Жінка травмувала голову, медики вже зашили рану, нині вирішують питання чи потребує пенсіонерка госпіталізації.

Читайте також: У Мережі з'явилось відео зіткнення маршрутки з пасажирами та вантажівки у Луцьку

"Врачі заклеїли, зашили. Голова щось крутиться, але вона пройде, укола дали", – розповідає жінка чекаючи на сина, який має приїхати до неї у лікарню.

Інша пасажирка, Роксолана Соколюк розповіла, що їхала на другому сидінні за водієм. Її рідні вже приїхали у лікарню.

"Маршрутка спускалася з моста і не пропустила камаз. І камаз влетів у маршрутку. Почуваюся зараз більш менш нормально. Болить рука, нога та хребет", - каже дівчина.

За кермом вантажівки перебував 46-річний водій. Його брат Петро Радзивелюк каже: як тільки дізнався про аварію, одразу приїхав. "Його лікарі якраз оглядали. Шок у нього дуже великий, бо він спереживався, що люди", – каже чоловік.

Нагадаємо, у Луцьку на вулиці Ківерцівській трапилась аварія за участю вантажівки та маршрутного таксі.

В автопригоду потрапила приміська маршрутка №107. У неї – пошкоджена права частина, а також від удару вилетіло лобове скло. Вантажівка отримала значні механічні ушкодження передньої частини. По дорозі розсипався пісок, яким була навантажена фура.

Згодом опублікували відео, на якому зафіксований момент зіткнення маршрутного таксі з ЗІЛом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook