Патрульна поліція Волинської області запускає флешмоб "Посадіть дітей в автокрісло". Його мета - привернути увагу до важливості убезпечувати дітей під час руху в автомобілі та обов'язкового використання дитячих автокрісел.

Читайте також: Неподалік Луцька автомобіль на смерть збив 18-річного хлопця, водій втік

"На цьому місці сидів 4-річний хлопчик. Очевидно, ви помітили, що тут відсутні автокрісло або бустер. І, очевидно, можете уявити, що пережила ця дитина, коли в їхній з батьком автомобіль в’їхав інший транспортний засіб.

Усе відбулося в одну мить. Син з татом, як завжди, їхав у садочок. Але інший водій раптово вискочив на зустрічну смугу і протаранив автівку. Також вдарив ще один транспортний засіб.

 

Хлопчик сидів усередині і плакав, він скаржився на біль голови. Щастя, що не постраждав сильніше, що не вилетів, що удар припав на протилежний бік автомобіля, а не той, де сиділа дитина.

Патрульні, які працювали на місці аварії, наголосили батькам, що дитину потрібно перевозити виключно в автокріслі!

Ця автопригода спонукала нас запустити флешмоб у рамках комплексу заходів "Безпека дорожнього руху – це життя", - йдеться у дописі.

Читайте також: У Луцьку поблизу "Adrenalin City" перевернувся автомобіль (фото)

Патрульні закликають надсилати фото своїх дітей в автокріслах з оригінальними підписами, та розказати, що ви дбаєте про безпеку дітей.

"Прийшов час ділитись добрим і позитивним досвідом, адже діти в автокріслах – це модно і круто!", - занзначають поліцейські.

Фото можете залишати в коментарях під цим дописом, надсилати в повідомленнях на нашу сторінку або ж розміщати на своїх сторінках, обов’язково позначивши в дописі Патрульну поліцію Волинської області та @TigresToys.

Найцікавіші фотографії ми опублікуємо на нашій сторінці та сторінці компанії Тигрес, а переможцям вручимо подарунки від "найіграшковішої" компанії нашої області - Тигрес.

Флешмоб триватиме до 31 жовтня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook