Переможець "Танців з зірками" Ігор Ласточкін продає свій кубок, аби врятувати життя хворого хлопчика. Шоумен звернувся до своїх фанатів з проханням допомогти в лікуванні сина учасника "Ліги сміху" Олександра Замші.

Читайте також: Якось погано дихав: у сина зірки "Ліги Сміху" виявили страшну хворобу (фото)

У березні капітан команди "Таа-та-та-та" повідомив сумну новину – у його сина Мирона діагностували лейкоз. Сім'я встигла вилетіти до початку карантину на лікування до Ізраїлю, де перебуває й нині, пише ТСН.

"Ситуація наразі така: лікування проходить з позитивною динамікою, але гроші закінчилися вже вчора... Тому я оголошую благодійний аукціон, першим і єдиним лотом якого є кубок "Танців із зірками". Стартова ціна – 500 доларів. Торги відбудуться в коментарях до цього посту, а всі гроші ми відправимо батькам Мирона", – сказав у своєму відеозверненні Ігор Ласточкін. 

Читайте також: Зеленський вперше показав публіці свого 6-річного сина (фото)

Також сім'ю Олександра Замші публічно підтримали творці "Ліги сміху" Андрій Чивурін і Наум Баруля, Сергій Сивохо, Юрій Ткач, Тарас Стадницький, актор також придумав лот, в якому розігрує зустріч з собою, Анастасія Оруджова, Андрій Бедняков та багато інших.

"Як ви знаєте, "Ліга сміху" – це велика сім'я. Одному з членів нашої великої родини потрібна сьогодні наша загальна допомога", – сказав у своєму відеозверненні Євген Кошовий.

Реквізити для допомоги: Приватбанк 4149 6293 8875 4558 (Замша Олександр); Монобанк  5375 4141 0218 5328 (Замша Катерина).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook