У середу, 20 березня, глава Радикальної партії Олег Ляшко увірвався на засідання Кабміну і почав звинувачувати уряд на чолі з прем'єром Володимиром Гройсманом в ухваленні рішення про продовження контракту з керівником НАК "Нафтогаз" Андрієм Коболєвим. 

Читайте також: Порошенко очолює антирейтинг довіри українців

На десятихвилинному ролику видно, як Олег Ляшко разом з іншими радикалами вривається в зал засідання Кабміну, підходить до президії, де сидить Гройсман і починає кричати: "Ти навіщо продовжив контракт Коболєва?".

Що відповідає прем'єр – не чути. Словесна перепалка, в ході якої глава Радикальної партії в основному вигукує звинувачення на адресу уряду і заявляє, що його фракцію півгодини не пускали до Гройсмана, зайняла близько 10 хвилин.

Читайте також: Волинські "радикали" не розібрались чи підкорюватись Ляшку

Також Ляшко повідомляє про те, що нібито охорона прем'єр-міністра побила 84-річну пенсіонерку, яка прийшла просити аудієнції глави уряду. Крім того, глава радикалів зачитує список прізвищ тих, кому, незважаючи на похилий вік і низькі пенсії, субсидію не виплатили.

"На якій підставі ти продовжив контракт злодюги Коболєва. Наша вимога – не продовжувати контракт, поки не поверне 1,5 млн доларів премії, виведені в офшори", – сказав Ляшко.

Коли він озвучував вимоги, серед яких був пункт, щоб не більше 15% доходу сім'ї платили за комуналку, в залі хтось засміявся.

"Зубко, не смійся! Через місяць не буде Петра – я подивлюся, де ти будеш!" – крикнув Ляшко.

Після спічу Ляшка Гройсман відповів: "Це меганекультурно – вриватися в зал!"

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook