Ввечері, 2 жовтня, підприємець із Володимира-Волинського Андрій Кандиба, оприлюднив у Facebook відеоролик з проханням упізнати молодика, який намагався проникнути в офіс його фірми. Пише БУГ.

Читайте також: Волинянин усьоме потрапив за ґрати – цього разу на 8 років

Додамо, що чоловік займається встановленням камер відеоспостереження, про що було зазначено на вивісках офісу. Андрій Кандиба повідомив, що коли упізнають злоумисника, тоді проведе з ним бесіду.

"Треба допомогти врятувати хлопчину від неминучої біди. Сьогодні пів на четверту ранку, хлопчина шукав пригод. (Шукав вночі, а знайде на кілька днів або років).

Насправді ситуація в місті стає дедалі гіршою. Ну але ж ми не Нововолинськ. Діти навіть уночі не мають чим зайнятися.иДо прикладу, цей хлопчик на підпитку чи ще гірше – під "кайфом" пробував проникнути і до мого офісу.

Читайте також: У Луцьку затримали злочинця, який перебував у розшуку

Тому, прошу допомогти хлопцю звільнитися від подальших необдуманих вчинків. Для цього треба знати прізвище і де проживає. Пишіть у приват. Обіцяю конструктивну лекцію з ним та батьками, а також тимчасову фінансову підтримку як йому, так і тому хто дасть інформацію.

Таким чином ми збережемо кожного наступного підприємця, магазин, офіс чи мешканця, а також дім, квартиру", – написав підприємець у соцмережі.

Відео можна переглянути за ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook