У суботу, 23 червня, психічно нездоровий чоловік вистрілив з дробовика в поліцейського, правоохоронець поранений.

Читайте також: У Запоріжжі спецназівці підстрелили патрульного під час спецоперації

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Житель одного з сіл Лиманського району Одеської області вистрілив з мисливської рушниці в поліцейського, а також кинув світлошумову гранату у співробітників поліції. Правоохоронці вмовляють його здатися.

Як повідомив радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк на сторінці у Фейсбуці, інформація про інцидент надійшла вранці.

Під час перевірки виклику, кинув  гранату у співробітників Лиманського відділення поліції також здійснив кілька пострілів з рушниці, потрапивши одному з поліцейських в плече дробовим зарядом. Правоохоронцю надана медична допомога, його життю і здоров’ю нічого не загрожує.

“За фактом подій … був введений в дію оперативно-тактичний план ГРІМ, на місце прибули посилені наряди правоохоронців, підрозділ КОРД, ДСНС і медики. З громадянином ведуться переговори з метою переконати його скласти зброю і здатися правоохоронцям і лікарям”, – повідомив Р. Форостяк.

Читайте також: Школярка розстріляла однокласників в Росії, є постраждалі

У той же час, за його даними, ситуація ускладнена тим, що в будинок зайшла мати цього чоловіка, вона не бажає самостійно покинути будинок, тому є підстави припускати, що жінка може стати заручником свого сина.

Радник начальника ГУ Нацполіції запевнив, що поки є шанс, правоохоронці будуть намагатися вмовити чоловіка скласти зброю “, щоб уникнути штурму і можливої трагедії”.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter