Сьогодні, 25 жовтня, в Україні одночасно з місцевими виборами, у містах біля виборчих дільниць волонтери у чорно-білих накидках і з картонними коробками проводять опитування українців, яке ініційованк президентом Володимиром Зеленським.

Читайте також: У Луцьку біля виборчої дільниці проводять опитування від Зеленського

Зокрема, це такі запитання: "Чи підтримуєте ви ідею довічного ув’язнення за корупцію в особливо великих розмірах?", "Чи підтримуєте ви створення вільної економічної зони на території Донецької та Луганської областей?", "Чи потрібно скоротити кількість депутатів у Верховній Раді до 300?", "Чи підтримуєте ви легалізацію в Україні медичного канабісу для зменшення болю у важких хворих?" та "Чи потрібно Україні на міжнародному рівні підняти питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом?", пише "Страна".

Деякі українці, які взяли участь в опитуванні, своєрідно заповнили місце відповіді. "Пішов на х@, наркоман!", "Пішов на х@", – нецензурно відзначають респонденти.

Приклади такого заповнення опитування Зеленського розмістив на своїй сторінці в Facebook народний депутат від партії "Опозиційна платформа – За життя" (ОТЗЖ) Ренат Кузьмін.

"Народна мудрість не потребує коментарів", – зазначив політик.

Читайте також: Скільки лучан проголосувало на місцевих виборах станом на 13-ту годину

Зазначимо, що на Волині теж проводять опитування від Зеленського. Зокрема, у Камінь-Каширську це проводять майже неповнолітніхлопці та дівчата.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський анонсував на 25 жовтня опитування. Дати відповідь на 5 питань можуть усі охочі. Для цього потрібно заповнити запропоновану волонтерами анкету з питаннями Зеленського та опустити її у спеціальну коробку для опитування.

Зазначимо, що опитування не є обов'язковим.

Читайте також: Орієнтовна вартість "опитування Зеленського" перевищує 100 мільйонів − ОПОРА

Орієнтовна вартість опитування становить 103 мільйони гривень, з яких близько 75 мільйонів планують спрямувати на роботу волонтерів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook