У Погребищі на Вінниччині наклала на себе руки 22-річна вчителька, яка недавно одружилася. Не так давно у цьому ж містечку із життя пішли троє підлітків.

33 канал пише, що менше ніж за місяць у Погребищі сталося одразу три самогубства підлітків. Хлопці пішли із життя без видимих на те причин. Місцеві жителі тоді забили на сполох, не випускали дітей з дому та говорили, що все це - прояви диявола. Разом з тим, вчителі у школі кажуть, що це секта, де проводять маніпуляції над дітьми і впливають на їхню свідомість.

Тепер у містечку знову сталось самогубство – із життя пішла 22-річна Віта Воловикова, яка працювала вчителькою. Жінка недавно вийшла заміж за місцевого, який є рідним дядьком третьої жертви самогубства – Вадима Протопіша.

Недавно, за словами мешканців, Віта пережила декілька стресових ситуацій. Дівчина дуже мріяла про дитину, у вересні завагітніла, але плід завмер. Це могло підірвати її стан. Додались і сімейні негаразди із чоловіком. Найімовірніше, пишуть ЗМІ, всі ці фактори й призвели до самогубства.

Повідомляють, що дівчина повісилась у гаражі. Біля неї було дві записки: в одній Віта просила вибачення за цей фатальний крок, в іншій – нікого не звинувачувати у її смерті.

На тілі ознак насильницької смерті не виявили, проте відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства із позначкою «самогубство».