Частину коштів із субвенції на соціально-економічний розвиток, залученню яких посприяв народний депутат Ігор Палиця, спрямують на ремонт площі перед Палацом урочистих подій в Луцьку.

Читайте також: Повідомили, коли у Луцьку відновлять гаряче водопостачання

Про це 11 червня під час традиційного щотижневого звіту проінформував Луцький міський голова Ігор Поліщук, пише ІА Волинські новини.

Як наголосив міський голова, площа перед РАЦСом – найбільше знищена сере усіх площ у Луцьку. Фактично вона перебуває в аварійному стані.

«Вона непридатна для використання. Ми замовили дуже гарний проект, який опублікуємо згодом. Скажу лише, що на території площі передбачили величезну кількість озеленення, зону для проведення масових заходів, буде відпочинкова зона-сквер, додаткові місця для паркування і багато іншого», – розповів Ігор Поліщук.

Читайте також: Луцьк отримав новенькі тролейбуси (фото)

Додав, що найближчим часом планують оголошувати процедуру закупівлі, і вже у липні цього року приступати до ремонтних робіт.

«Дякуємо, Ігорю Петровичу, за такі кошти і можливість робити зміни у нашому місті. Ця площа чекає ремонту впродовж десятиліть», – подякував нардепу мер.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook