Лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко проводить передвиборний тур містами України. Нерідко його візити супроводжуються скандальними інцидентами. Екс-президент погано реагує на критику і регулярно опускається до образ та погроз фізичною розправою ідеологічним опонентам.

Читайте також: "Кремлівський вибл*док": Порошенко оконфузився через Шарія та обізвав його прихильників (відео)

У Хмельницькому Порошенко йшов вулицею, вітаючись з людьми, але не всі були привітними до колишнього Гаранта. Частина людей почала скандувати "Ганьба!".

Дійшовши до місця проведення мітингу "ЄС", Порошенко виплеснув свою злість від прохолодного прийому.

"Легко говорити "Ганьба, ганьба". Наступного разу по пиці получите, бо добро має бути з кулаками", – заявив Порошенко.

У такий спосіб Порошенко продовжив агресивну риторику, якою пронизана вся передвиборна кампанія "Європейської солідарності".

Читайте також: "Європейська ненависть": ідеї Порошенка підхопив кандидат в нардепи з Луцька

До речі, сама партія нібито сповідує насадження європейських цінностей в Україні і рух до цивілізованого світу. Втім лідер політсили своєю поведінкою перекреслює усю її ідеологію, культивуючи ненависть. Замість діалогу та спроб аргументами переконати опонентів у своїй правоті, 5-й президент вдається до агресивних випадів, розколюючи суспільство на "своїх" та "чужих", на "патріотів" та "агентів Кремля і зрадників".

Зважаючи на регулярність погроз і образ від Порошенка на адресу громадян, "Європейська солідарність" ризикує у суспільстві отримати назву "Європейська ненависть". Звісно ж з цим пов'язаний і низький рейтинг партії, адже громадськість дуже чутлива до подібної пропаганди.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook