Дорожньо-транспортна пригода трапилась 27 липня, близько 23 години, в селі Оздів по вулиці Гіркополонківській, інформує поліція Волині.

Читайте також: Відірваний міст та розтрощені автівки: на Волині трапилось дві аварії з травмованими (фото)

62-річний керманич Ford Focus допустив наїзд на пішоходів – 31 та 27 років, які йшли по правій стороні дороги  у попутному напрямку. Їх госпіталізували у відділення реанімації. 

Попередньо відомо, що водій був за кермом нетверезим, у нього також відібрали біологічні зразки для встановлення стану алкогольного сп’яніння. 

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують всі обставини автопригоди.

Як повідомляє ВолиньPost, за кермом авто Ford був водій, який працює таксистом у службі Uklon. За словами очевидців, чоловік їхав трасою без увімкнених фар та наїхав на двох молодиків.

Свідки аварії додають, що потерпілих госпіталізували. Один з них перебуває в реанімації з черепно-мозковою твавмою, гематомою на голові та розкришеним великим шийним хрящем. У другого молодика - розірвання сухожилля на руці і травмована нога.





Під Луцьком п'яний таксист збив двох людей та намагався втекти. ФОТО. ВІДЕО

Під Луцьком п'яний таксист збив двох людей та намагався втекти. ФОТО. ВІДЕО

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook