Поблизу міста Луцьк водій вантажівки "Mitsubishi" збив групу велосипедистів та втік з місця аварії. Про це у Facebook повідомив один з постраждалих, керівник ІТ-студії "Ідейл" Вадим Махомед.

Читайте також: На дорозі зі Світязя зіткнулися три автівки, затор розтягнувся на декілька кілометрів (фото)

"Сьогодні втрапив у ДТП за участю велосипедистів. Точніше не так: втрапив у ДТП, в якому водій вантажівки здійснив наїзд на групу велосипедистів. Одним з тих велосипедистів був я. А водій автомобіля Mitsubishi CANTER #АС8324СМ, вчинивши наїзд – зник з місця ДТП. Неприємно, проте раді, що лишись живі та практично неушкоджені: хтось поїхав коліньми по асфальту, точніше по узбіччю, хтось відбувся переляком.

А що далі? Далі "102" – реєстрація ДТП. За 10 хвилин прибув екіпаж, в ході оформлення ДТП працівники поліції повідомли, що білу вантажівку Mitsubishi помітили на камерах спостереження (ура, значить не усе втрачено). А ми склали схему, дали пояснення і поїхали додому, аби швидше звідти і подалі.

І тут, та-да-дам, на вулиці Набережній ми зустрічаємо вже знайомий нам Mitsubishi CANTER #АС8324СМ припаркований біля тротуару, в оточенні працівників поліції. Приємно, що Патрульна поліція Волинської області спрацювала оперативно і знайшла винуватця, склали постанову, вилучили посвідчення водія, тепер очікуємо на суд", – зазначив чоловік.

Читайте також: У Луцьку біля польського консульства – ДТП: не розминулися два легковика (фото)

Потерпілий Вадим Махомед закликав водіїв бути обережними на дорозі, адже влітку чимало дітей виїжджають на велосипедах.

"Будьте обережні, навіть якщо ви у яскравому одязі, в шоломах, рухаєтесь, дотримуючись правил дорожнього руху, і пам’ятайте, десь за кермом вантажівки може сидіти ВОЛОДЯ, в якого поганий настрій і його дратують велосипедисти. І він буде притискати вас до узбіччя, і навіть, якщо ви впадете – він навіть не зупиниться, а ще додатково посигналить у клаксон. І він твердо впевнений, що велосипедисти не можуть здійснювати обгін та об’їзд інших транспортних засобів та інших велосипедистів, що рухаються у попутному напрямку. А ще ВОЛОДЯ думає, що тривалий звуковий сигнал надає йому перевагу в русі, і це додає швидкості велосипеду. Не будь як ВОЛОДЯ, будь ввічливим на дорозі", – йдеться в дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook