У Луцьку місцевого жителя знайшли мертвим у власному помешканні – 24-річний хлопець півтора тижня перебував у петлі.

Читайте також: Чоловік намагався стрибнути з багатоповерхівки на Донеччині

Про це пише ІА Волинські Новини.

За словами сусідів 23 лютого, почувши неприємний запах у під’їзді, схожий на трупний, вони викликали працівників поліції. Як пояснили ситуацію очевидці, під підозру підпадала квартира лучанина Н., який проживав у помешканні сам. Також сусідів, які добре знали хлопця, стривожив той факт, що останній протягом тривалого часу не з’являвся на людях.

Як повідомили очевидці інциденту, виявивши, що неприємний запах поширюється із квартири на п’ятому поверсі, працівники поліції прийняли рішення вибити двері до помешкання, де і виявили тіло господаря у петлі.

Читайте також: Підліток випав з 6 поверху у Києві

Свідки побаченого припускають, що молодий чоловік міг скоїти самогубство з невідомих причин. Також вони розповіли, що, ймовірно, хлопець провисів у власному помешканні більше півтора тижня – саме стільки часу його ніхто не бачив. Та й, виходячи із свідчень очевидців, тіло молодика було "чорного" кольору, що може свідчити про те, що він помер уже давно.

Факт підтвердили і в ГУНП у Волинській області. Зі слів представників сектору комунікації, 23 лютого близько 14:30 у квартирі, що знаходиться на проспекті Соборності, 26, за місцем проживання виявили тіло лучанина 1995 року народження, який помер через повішення. Серед основних версій смерті, які розглядає поліція – самогубство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook