Під час зйомок на одній із пилорам у Стобихівці Камінь-Каширського району на журналістів телеканалів «1+1» та «Аверс» здійснили напад.

Відео інциденту опублікував телеграм-канал PavlovskyNEWS.

Читайте також: «Кожного дня вивозять дошки в Європу»: на Волині триває масова заготівля лісу (відео)

Як повідомив свідок події, журналісти вирушили на одну з пилорам, де побачили багато нечіпованої деревини. В оператора «1+1» працівники пилорами забрали камеру, яку через 15 хвилин змушені були повернути, пише ІА Волинські Новини.

Окрім того, журналістам погрожували. Один із присутніх місцевих мешканців отримав травму нижньої кінцівки.

На місце викликали правоохоронців.

Як поінформували у Головному управлінні Національної поліції області, з відео вбачаються ознаки перешкоджання законній професійній діяльності медійників, тому правоохоронці негайно вносять відомості в ЄРДР за ст. 171 ККУ.

На місце вирушила слідчо-оперативна група, всіх причетних до інциденту опитають, а згодом повідомлять деталі.

«Сьогодні в одному з телеграм-каналів було опубліковано відео, в якому можуть вбачатися ознаки перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. За цим фактом поліція реєструє відомості в ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ст. 171 ККУ (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). На місці працює слідчо-оперативна група, всі деталі та обставини будуть з’ясовані та повідомлені згодом», – повідомили в секторі комунікації поліції Волинської області.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook