У народного депутата Миколи Тищенка виявили елітний маєток. Він регулярно публікує звідти фотографії та стверджує, що їздить туди в гості.

Читайте також: Тищенко має «сім'ю під прикриттям» і отримує мільйони з держбюджету (відео)

Хто за документами володіє будинком і що це за маєток, розповіли журналісти BIHUS.info на своєму YouTube-каналі.

Елітний заміський будинок Миколи Тищенка оформлений на членів сім'ї – Людмилу Ситак. Її син – Віталій Сітак, власник квартири в Києві, де проживає нардеп. Брат Віталія Ситака – парламентський помічник Миколи Тищенка, а також співвласник ресторану «Рішельє», який входить до групи ресторанів Тищенка. Сам Віталій Ситак – співвласник скандального ресторану«Велюр».

У декларації Ніколя Тищенка нерухомості немає. Там є два автомобілі Mercedes-Benz – його та дружини, багато дорогих прикрас, сумочки та годинник. У дружини – ділянка землі та салон краси.

Як стверджує Тищенко, він прописаний у квартирі батьків на Оболоні. Але проживає з сім'єю в ЖК Печерський, куди його пустив пожити Віталій Ситак. Тільки фотографії цієї квартири почали з'являтися в соцмережах Тищенко з того моменту, як там почали робити ремонт.

Читайте також: Через Тищенка, який знімав відео на злітній смузі, затримали виліт літака

Фотографії заміського будинку у Миколи Тищенка з'являються в Instagram з 2016 року. Також цей будинок є на фотографіях його дружини.

Знаходиться цей будинок недалеко від Жулян, на вулиці Ужгородській. Вартість цього заміського будинку – близько 7 мільйонів. На запитання журналістів про цей будинок, Тищенко заявив, що він вільна людина і їздить в гості туди, куди хоче.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook