Волонтерка Наталія Ариванюк показала, який вигляд має нині луцький військовий госпіль, у якому два роки тому сталась пожежа. 

Фото після відновлення вона опублікувала на своїй сторінці у фейсбуці. 

Читайте також: У Луцьку – масштабна пожежа в міському шпиталі: вогонь гасили рятувальники з трьох міст (фото, відео)

Нагадаємо, 20 вересня 2019 року через незрозумілиі обставини відбулась масштабна пожежа пам‘ятки архітектури національного значення Монастир тринітарів – одного із давніх луцьких католицьких монастирів, де нині розташований Луцький військовий госпіталь.

Тоді, завдяки блискавичній реакції персоналу, відбулось без жертв, всіх пацієнтів швидко евакуювали і доставили в різні лікарні міста, де вони продовжили своє лікування.  У госпіталі зуміли зробити якісний, сучасний ремонт, комфортні умови перебування для наших захисників.

Читайте також: Як Луцький військовий госпіталь відновлюється після пожежі та продовжує лікувати хворих (фото)

«Тепер хочу поділитись результатом. Із нашою з вами допомогою, госпіталь зумів зробити якісний, сучасний ремонт, комфортні умови перебування для наших захисників, я дуже задоволена, і дуже дякую кожному, хто долучився», – зазначила Наталія Ариванюк. 

За її словами, відділення терапії, яке найбільш постраждало в пожежі, майже завершили, не вистачає кількох деталей.

«Готова також частина хірургії. За державний кошт був повністю оновлений дах, та генеральні перекриття. Думаю кожен розуміє наскільки не просто документально, в часі, фізично та під суворим наглядом професіоналів, які курують такі історичні об‘єкти, робити ремонт. Не вистачає, для повного комфорту перебування пацієнтів: 4 унітази і 8 умивальників, тому, якщо хтось може придбати 1-2 по можливості, виробник не важливий, самі прості варіанти будемо дуже вдячні, і поставимо крапку на ремонті терапії», – повідомила вона.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook