Завдяки багаторічній співпраці управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради та Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» діти з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки, щоліта мають гарну можливість безплатно відпочити у дитячому християнському таборі «Віфанія».

Читайте також: Волинські підлітки створюють мультики про історію сіл Луцької тергромади (фото, відео)

Відтак, з 9 до 18 серпня 30 дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, насолоджуватимуться відпочинком у дитячому таборі, що у мальовничому селі Дубечне Старовижівського району Волинської області, неподалік озера Людка. Про це йдеться на сайті Луцькради.

Літо – особлива пора для школярів! Всі вони зможуть побачити красу волинської природи, знайти нових друзів, активно відпочити, навчитися жити за принципами добра. Таборування, нові знайомства, ігри, розваги, квести, забіги, спорт і маса вражень від організованого дозвілля!

А свіже повітря і краса живої природи сприятимуть оздоровленню дітей. До того ж кваліфікований персонал та дружня атмосфера зроблять їх відпочинок змістовним і незабутнім. Школярі мають чудову можливість цікаво та пізнавально завершити літні канікули, – йдеться на сайті відомства.

Читайте також: У найближчі 10 років у світі народиться на майже 5 мільйонів дівчаток менше

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook