У Луцьку продовжується активна робота з ремонту доріг та прибудинкових територій, як в районах багатоквартирної забудови, так і в приватних секторах. Зокрема, для зручності мешканців району вулиці Дубнівської, які користуються послугами маршрутки №1, шляховики відремонтували ділянку дороги протяжністю понад чотириста метрів між вулицями Говорова та Балакірєва. Повідомляє Луцька міська рада.

Читайте також: У Луцьку відкрилася сучасна бібліотека з ігровими залами, мистецьким простором та кінозалом

Перший заступник міського голови Григорій Недопад, який виїхав оглянути якість виконаних робіт, зауважив, що автобус першого маршруту виїжджав на вулицю Дубнівську з вулиці Садовського, що було дуже небезпечно, оскільки перед залізничним переїздом велика інтенсивність руху.

"Ми вирішили зробити ремонт ділянки дороги між вулицями Говорова та Балакірєва, щоб маршрутка змогла забрати тут пасажирів, далі поїхати на розворот на кільце вулиці Дубнівської та попрямувати в напрямку міста. Це нам дозволить зменшити кількість скарг на відсутність транспортного сполучення цього району нашого міста", - розповів він.

Далі разом з радником міського голови Ігорем Поліщуком вони оглянули капітально відремонтований двір на проспекті Перемоги, 21, який, за словами місцевих жителів, “не бачив ремонту” понад п’ятдесят років. За кошти міського бюджету тут повністю відремонтували проїжджу частину, вимостили тротуари та паркомісця, а також встановили освітлення.

Читайте також: Луцьк стає комфортнішим: розпочався капітальний ремонт прибудинкової території "під ключ"

Повністю змінила своє обличчя й прибудинкова територія між будинками 8 та 8а на проспекті Волі. В центральній частині міста, майбутній вигляд подвір’я неодноразово обговорювали з жителями.

"Вийшло – якнайкраще, – каже радник міського голови Ігор Поліщук. – Цей двір був у жахливому стані. Тут ми провели кілька зборів з мешканцями, де обговорили та врахували усі пропозиції. Дуже приємно бачити фінальну картину, тому що підрядник добросовісно підійшов до виконання робіт, щоб зробити двір максимально комфортним для його мешканців. В інших дворах ми працюємо за такими ж принципами. Робимо освітлення, парковки, встановлюємо ігрові майданчики та контейнери для сміття, де це потрібно. До роботи підходимо комплексно".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook