Молодій дівчині, яку збили на пішохідному переході, першу домедичну допомогу надав водій місцевої маршрутки.

Читайте також: "Хр*н на неї! Збив та й збив! Всеодно відмажуть", – водій, який збив молоду волинянку на переході (відео)

Нагадаємо, що 17 листопада, близько 18 години у селі Копачівка Рожищенського району автомобіль Volkswagen Passat збив 18-річну дівчину на пішохідному переході.

За словами Олександра Р., який є свідком аварії, до місця пригоди прибігли родичі дівчини та односельчани. Водій місцевої маршрутки, побачивши ДТП, зупинився і намагався надати дівчині першу домедичну допомогу. Сам ж винуватець ДТП поводив себе по-хамськи, не пробував допомогти потерпілій чи викликати швидку.

До слова, медиків викликала дружина Олександра.

Також Олександр зазначив, що гальмівний шлях автомобіля був незначний: з однієї сторони він складав 0,5 метра, а з іншої – чотири метри.

Читайте також: Неподалік Луцька автівка збила молоду дівчину, постраждалу відкинуло на декілька метрів (фото)

Як повідомляє поліція Волині, за кермом транспортного засобу перебував 28-річний житель Луцька. Попередньо, поліцейські встановили, що водій допустив наїзд на перехожу, котра перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходові. Потерпілу госпіталізували в реанімацію міської клінічної лікарні Луцька.

Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілій, розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook