В мережі показали, як віце-прем'єр України Павло Розенко відпочиває з нареченою Оленою-Христиною Лебідь на дорогому морському курорті в Грузії.

Читайте також: "Фу... парад виродків": регіт міністра Розенка та його нареченої викликав огиду в українців (фото)

Фотографіями парочки поділився з користувачами український юрист і блогер Михайло Шнайдер у соцмережі Facebook.

Зазначимо, що ці фото виклала наречена самого Розенка в одній з соцільних мереж. Шнайдер неероятно обурений таким станом справ.

Поки українські пенсіонери рахували останні копійки, Павло Розенко, зі своєю подругою, вирушив до Грузії, на фешенебельний курорт. Як все таки був правий, геніальний Віктор Гюго. Рай багатих, дійсно створений з пекла бідних", – прокоментував подію Михайло.

Читайте також: "Власники субсидій споживають більше газу за інших", – Розенко

"Засмага особливо добре хапається на спину. Особливо, коли не чекаєш, що засмага – в мокрих шортах", – підписаний знімок в віце-прем'єром.

В коментарях українці не приховували свого обурення:

"Просто край", "Так завжди було, є і буде. Кому в якій родині пощастило народитися", "Рабовласник пенсіонерів", "Вибрали? Або воно з Марса прилетіло", "Член команди Порошенка за якого проголосувало 9 відсотків населення", "Які вони мерзенні", "Це просто прокляття і порча в одному місці", "Як Бог вміло парує! Одна рожа гідна іншої!", "Так, аферисти в мережі", "Аферисти в морі", "Знайшли один одного, два крокодили".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook