Під час чергового брифінгу у Волинській ОДА у п'ятницю, 26 червня повідомили про нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію в області.

Читайте також: На Волині посилюють карантин: обмежують роботу закладів харчування

Про це розповіла заступниця голови ОДА Тетяна Щербак.

Як зазначила посадовиця, серед захворілих на COVID-19 є вчителі, продавець ринку, працівники поліції та тренери футбольного клубу.

"Три працівники поліції – Нововолинськ, Луцьк, Камінь-Каширський, два працівника університету "Україна", два тренера футбольного клубу "Волинь", два вчителя Старосілля та Мельники-Річицькі Ратнівського району, інспектори геокадастру у Волинській області та працівник прокуратури в Камінь-Каширському районному відділі. Також захворіли продавець продуктового магазину, продавець ринку, працівники шахти, священник селища Ратне з церкви УПЦ (МП), інспектори Держгеокадастру у Волинській області та спеціаліст прокуратури у Камінь-Каширському районному відділі", – зазначила Тетяна Щербак.

Читайте також: Померлий від ускладнень коронавірусу волинянин, мав супутнє захворювання

Зазначимо, що за останню добу на Волині зареєстровано 72 нових випадки захворювання на COVID-19: м.Луцьк – 25, Луцький район – 5, Камінь-Каширський район – 14, Ратнівський район – 8, Любомльський район – 5, Горохівський район – 3, Маневицький район – 3, м.Нововолинськ – 3, Іваничівський район – 2, Ківерцівський район – 8, Володимир-Волинський район – 1, Ковельський район – 1, Шацький район – 1. За добу одужало 75 осіб. Два випадки хвороби завершилися летально (померли мешканці м.Луцьк та Ківерцівського району).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook