В автомобілі, який потрапив в смертельну ДТП під Одесою і розбився об відбійник, знаходилися високопоставлені офіцери Нацполіції.

Читайте також: У Мережі з'явилось відео смертельної ДТП з патрульним авто на трасі

Нові деталі жахливої ДТП публікує Думська.

За даними журналістів, поліцейський Toyota Prius не поступився дорогою поліцейським з Вінницької області, які їхали до Одеси, і спровокував ДТП з жертвами.

В автомобілі Hyundai Sonata, який влетів у Prius, перебували четверо поліцейських з Могилів-Подільського. За кермом знаходився капітан, а на пасажирських сидіннях − лейтенант, старший лейтенант і підполковник поліції.

Від отриманих травм на місці ДТП загинув 32-річний старший сержант, який проживав в Ямполі. Водій Hyundai Sonata − 34-річний капітан − отримав закриту черепно-мозкову травму і струс мозку.

39-річний старший лейтенант отримав політравму, закриту ЧМТ, гематому правого ока, перелом носа, закриту травму грудної клітини, тупу травму живота, перелом кісток тазу та перелом гомілки. Від госпіталізації після аварії відмовився 35-річний підполковник Нацполіції, у якого закрита ЧМТ, підозра на струс мозку та садна на голові.

Винуватцем смертельної аварії під Одесою виявився 26-річний лейтенант поліції з Одеси. Після зіткнення його госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, тупою травмою живота та забиттям грудної клітини. З ним в автомобілі Toyota Prius були ще двоє двоє патрульних у віці 30 і 28 років. Правоохоронців відвезли в обласну лікарню з подібними травмами.

Читайте також: У Польщі розбився автобус з українцями: шестеро загинули, 34 особи − травмовані (фото)

Слідчі вже встановили, що водій Prius порушив ПДР і спровокував аварію − він з вимкненими спецсигналами здійснював розворот в бік столиці, не надавши перевагу в русі Hyundai, який рухався в бік Одеси.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook