Волинські правоохоронці розповіли деталі нічної пожежі на територїї перевізника.

Читайте також: На Волині агресивний чоловік зачинився у квартирі та підпалив її

Сьогодні вночі на території одного із підприємств у Луцьку згоріло чотири автобуси "ЗАЗ А-10", "Хюндай", "Богдан А-10" та "MersedesBenz". Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав, повідомляє прес-служба поліції Волині.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (умисне пошкодження чи  знищення майна) Кримінального кодексу України.

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Рятувальники ліквідували пожежу.

Згідно з попереднім висновком експерта Державної служби з надзвичайних ситуацій ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки одного із автобусів, внаслідок чого відбулося загорання інших транспортних засобів, які знаходились поряд. З місця події вилучено пожежне сміття.

Читайте також: У Луцьку трапилась масштабна пожежа на території перевізника, згоріло 4 автобуси

Проводиться досудове розслідування в ході якого будуть з’ясовані остаточні обставини пожежі.

За інформацією 12 каналу, згоріли два автобуси, які працювали на маршруті №2, та дві приміські маршрутки.

Зазначимо, ТОВ ВТП "Санрайз" одне з підприємств, яке погодилось на встановлення валідаторів та перехід на електронну оплату проїзду. Підприємство обслуговує маршрути 1, 2, 8, 10, 12, 16, 17, 21, 22.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook