Мама 15-річного підлітка, якого цієї ночі вдарило струмом у 25 000 вольтів, на луцькій залізниці, розповіла, що син поліз на вагон, щоб вразити дівчину. Про це пише Суспільне.

Читайте також: На Волині двоє дітей хотіли зробити селфі на вагоні, постраждалі з опіками – у реанімації

Підліток наразі у важкому стані. З відділення реанімації дитячої лікарні його перевезли до обласного опікового центру.

Усе сталося орієнтовно о 12-й ночі неподалік залізничного вокзалу Луцька. 15-річний Павло гуляв із дівчиною і виліз на один з товарних вагонів. Його вдарило струмом.

"При наближенні людини ближче 2 метрів до контактного дроту виходить дуга, яка вражає і проходить через тіло людини. Може бути до смертельних наслідків, тіло людини може згоріти повністю", – розповів заступник начальника залізничної станції "Луцьк" Павло Караїм. З його слів, після удеру струмом, дівчина, яка була поруч з Павлом, викликала швидку.

Внаслідок удару струмом підліток обпік третину тіла. До лікарні його доставили у шоковому стані з електротравмою.

"Енергія пройшла через все тіло практично, там уражена вся права сторона. На даний час стан дитини важкий стабільний, але про якісь перспективи надалі говорити ще рано, це буде в ході лікування", – розповів медичний директор обласної дитячої лікарні Ігор Дородних.

Читайте також: На Волині підліток помер від ураження струмом, залізши на електроопору (фото 18+)

За фактом травмування підлітка на залізниці правоохоронці проводять перевірку та встановлюють обставини.

Нагадаємо, 17 травня у Луцьку 15-річний хлопець, який стрибав по вагонах отримав ураження струмом. Підліток мав опіки 40% тіла. Наступного дня, 18 травня на території Ковельського депо двоє дітей 13 та 14 років вилізли на вагон потяга та отримали опіки електричним струмом. 27 травня у Ківерцівському районі загинув 16-річний хлопець, який поліз на електроопору, щоб зробити гарну світлину.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook