Опублікували лист наймолодшого українського військовополоненого Андрія Ейдера, якого разом з іншими моряками захопили росіяни біля Керченської протоки.

Читайте також: Над окупованим Кримом розгорнули український прапор (відео)

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила журналістка Таїсія Турчин.

"Один із військовополонених моряків, наймолодший, Андрій Ейдер написав відповідь на мого листа. Нескладно помітити замальовані цензором кілька слів. Нам в редакції знадобилося секунд 5, щоб зрозуміти, які ж слова збентежили тюремних цензорів путінського режиму", – написала журналістка над листом Андрія Ейдера.

У листі він пише: "...Умови... Можна сказати нормально, є книги, електрочайник, холодильник, батареї гріють, могло бути набагато гірше. Рани затягуються, можу ходити нормально, шкутильгаю. По сходах підніматися і спускатися складно, на жаль, велике навантаження на ноги...".

Читайте також: Олександр Шевченко вимагає обміняти Медведчука на полонених українських моряків (відео)

Він також розповів, що дуже хоче повернутися додому. "Хочеться додому скоріше повернутися. Мрію, щоб це сталося хоча б до кінця січня, але мені здається, що цій мрії не судилося здійснитися. Поняття не маю на скільки це все затягнеться, півроку, рік... Ці допити, зустрічі з різними людьми... Сподіваюся на швидше політичне рішення, поки що часу пройшло відносно небагато".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter