У Полтаві на вул. Остапа Вишні проводиться спецоперація із затримання підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом, який погрожує підірвати себе і копа гранатою.

Читайте також: "Дуже близько була вибухівка": розповідь заручниці із захопленого терористом автобуса в Луцьку (відео)

Про це повідомляє сайт Нацполіції у четвер, 23 липня.

"Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір і погрожує працівникам поліції гранатою. З ним ведуть переговори", − йдеться в повідомленні.

На місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку поліції області та Полтавського відділу поліції і інші спеціальні служби.

Охорону місця події здійснює патрульна поліція.

Чоловік, який погрожує підірвати себе і поліцейського в Полтаві, погодився поміняти заручника на начальника карного розшуку області.

"23 липня о 9:00 ранку на вул. Остапа Вишні, біля будівлі адміністративного суду під час затримання працівниками поліції "викрадача", останній дістав гранату РГД−5, яку погрожував підірвати. Ситуація ускладнювалася тим, що зловмисник захопив у заручники працівника карного розшуку. Після переговорів зловмисник поміняв на утримуваного працівника карного розшуку начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Шияна Віталія, з яким поїхав на наданому відповідно до його вимог транспортному засобі, в напрямку виїзду з міста", − йдеться в повідомленні.

Триває спецоперація із затримання зловмисника.

Читайте також: Луцький терорист перебував на мушці понад 20 снайперів (деталі)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook