Відома українська співачка Оля Полякова здивувала своїх фанатів черговою витівкою.

Читайте також: Абсолютно гола Полякова "підірвала" Instagram та запустила новий челендж (фото 18+)

Цього разу популярна виконавиця, яка раніше буквально підірвала мережу своїми оголеними знімками з відпочинку на Мальдівах, знову шокувала публіку. Справа в тому, що знаменита суперблондинка поцілувалася взасос на очах у мільйонів телеглядачів.

Стався цей випадок прямо на сцені, під час виступу півфіналу шоу "Ліга Сміху". А цілувалася артистка разом з капітаном молдавської команди "Стоянівка" Іваном Люленовим. Варто зазначити, що цей гарячий поцілунок на сцені викликав бурю емоцій в залі, а судді поставили "Стоянівка" вищі бали. Таким нехитрим чином команда потрапила у фінал "Ліги сміху".

Однак, це стало не єдиним курйозом даного шоу: також Полякова порадувала фанатів своїм оголеним тілом – під час номера жінка випадково засвітила сосок через неслухняну сукню.


До слова, виступ молдавських гумористів і їх зіркового тренера в цей раз було присвячено стихії вогню. Схоже, учасники шоу дійсно хотіли запалити на сцені.

Читайте також: "Гола, як мама?: донька Олі Полякової шокувала мережу зовнішнім виглядом (фото)

Відзначимо, що користувачі мережі неоднозначно відреагували на все побачене під час виступу. Деякі фанати Полякової похвалили жінку за досить сміливу витівку, інші навпаки – засудили за розпусну поведінку.

"Ну хлопці, а що ви хотіли, це ж все-таки молдованский Челентано і Оля Полякова. Все до цього і йшло. Цей тандем був би даремно, якби не поцілунок", "7:20 запалила сосок, 10:25 поцілунок, що не дякуєте", "Полякова взагалі розпусницею стала. То жопу в інстаграм кидає, тут груди і труси, та ще в засос цілується з чужим хлопцем (чоловіка забула зовсім), я засмучений", – відзначили користувачі мережі під відеороликом зі спекотним виступом команди Полякової.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter