Оля Полякова, яка недавно скаржилася, що доводиться економити через карантин, зараз похвалилася відпочинком на Мальдівах. При цьому вона познущалася зі своїх фоловерів в мережі.

Читайте також: Млосна Даша Астаф'єва у халатику та без білизни засвітила груди (фото)

Популярна українська співачка почала публікувати фото і відео з відпочинку на своїй сторінці в Instagram. Вона показала фото, на яких зображена в коричневому купальнику і білій туніці.

Деякі фоловери артистки почали її критикувати за те, що раніше вона нарікала на важке фінансове становище у зв'язку з скасовуванням концертів.

"Нам, артистам, зараз так важко, так важко! Держава нам зовсім не допомагає, концертів немає, ми втрачаємо величезні гроші", − і після цих слів їдемо на Мальдіви! Всім українцям ваше "важко", − написали в мережі.

"Якби ви були уважнішими, але нема на що сподіватися. Я ще раз по буквах: "10 артистам першого ешелону нестрашно! Що робити десяткам тисяч простих музикантів?" Так зрозуміло? Злі люди, які не чують нікого, крім себе", − сказала Полякова.

Читайте також: "Моліться за мого батька": 90-річний Григорій Чапкіс знову потрапив до лікарні

Крім того, вона почала дражнитися у себе в сторіз.

Полякова, яка нарікала на бідність, познущалася над шанувальниками відпочинком на МальдівахПолякова, яка нарікала на бідність, познущалася над шанувальниками відпочинком на МальдівахПолякова, яка нарікала на бідність, познущалася над шанувальниками відпочинком на Мальдівах

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook