Президент Петро Порошенко погодився здати аналізи перед дебатами і для цього запросив артиста Володимира Зеленського у медпункт у пʼятницю, 5 квітня.

Читайте також: Стало відомо ім'я ведучого дебатів між Порошенком і Зеленським

Про це на брифінгу у Києві заявив речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медвєдєв, пише Theбабель.

"На 9 годину Порошенко чекає Зеленського в медпункті для здачі аналізів. Аналізи треба здавати кожному окремо, а не разом. Я не питав, що він буде робити, якщо Зеленський не прийде, але я думаю, якщо Зеленський не прийде, то він сам буде здавати аналізи і потім поїде по своїх справах", — сказав Медведев.

Як повідомлялося,кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність іти на дебати перед другим туром президентських виборів з чинним главою держави Петром Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, що вони мають відбуватися на стадіоні, перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо.

Читайте також: Скандальний радник Порошенка порівняв його з Піночетом, який розстрілював опонентів на стадіонах

На це рішення Зеленський дав своєму супернику 24 години. На Facebook-сторінці "ЗеКоманди" також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

У відповідь народний депутат України з фракції "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова заявила, що глава держави Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві. Проте вже наступного дня Петро Порошенко погодився провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Зауважимо, у першому турі президентських виборів Володимир Зеленський майже у два рази набрав більше голосів, ніж чинний президент Петро Порошенко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook