Водій маршрутки, який постраждав у аварії з авто дитячого омбудсмена Миколи Кулеби, вже виписався з лікарні і продовжує відновлюватись вдома.

Читайте також: ДТП з Кулебою: подробиці про стан усіх постраждалих

Як розповів Вадим телефоном ТСН, відвідати чиновника у лікарні захотів сам.

"До Кулеби приїхав за власним бажанням. Всі ми люди, він постраждав більше, ніж я навіть. Я на нього зла не тримаю", – розповів водій.

За словами Вадима, в нього самого ушкодження неважкі – струс мозку, забої. Також хлопець зазначив, що не є безробітним, як спочатку повідомляв заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Вадим працює водієм і, коли сталася аварії, їхав з Києва на підприємство, де працевлаштований.

Також постраждалий поділився, що чиновник перед ним вибачився і надав матеріальну допомогу.

"Відповідно мого лікарняного, Кулеба мене підтримав – фінансово допоміг. Оплатив, можна сказати, моє лікування", – розповів Вадим. 

Читайте також: З'явилося відео страшної ДТП, в яку потрапив Кулеба із синами (відео і фото)

Нагадаємо, 24 листопада вдень у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба потрапив у ДТП.

Разом із Кулебою в салоні авто були старший син Тимофій і молодший син Єлісей.  На відео з місця події видно, як машина Кулеби виїжджає на перехрестя на червоне світло. Неправильно обравши смугу руху, він перешикувався так, що опинився поза зоною видимості світлофора, а згодом поїхав після руху автомобіля праворуч від нього і зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen.

За попередніми даними, в автомобілі Кулеби також були відсутні автокрісла. Лікарі повідомляли, що старший син Кулеби Тимофій перебуває у медикаментозній комі. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook