Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Потужні магнітні бурі у січні 2020 року: чого очікувати

понеділок, 20.01.20  07:18
Потужні магнітні бурі у січні 2020 року: чого очікувати

Між 2019 і 2020 роками Сонце переживає період сонячного мінімуму, завдяки чому ризик сильних сонячних бур у 2020 році зростає.

Читайте також: Як луцька інстаблогерка-мільйонерка розводить людей на гроші

Кожні 11-12 років Сонце входить в фазу сонячного максимуму. Перехід до цієї фази характеризується меншою кількістю сонячних спалахів і сонячних плям, що спалахують на поверхні Сонця. Але це не означає, що активність серця сонячної системи стихає або слабшає. Про це пише 24tv.

Чи очікувати магнітні бурі у січні 2020 року. У зв'язку з сонячним мінімумом, магнітних бур у січні 2020 року не буде. Лише 14 та 15 січня прогнозують невелику активність, яка не дотягує до рівня G1, тобто до магнітної бурі найслабшого рівня.

Як впливають магнітні бурі на здоров'я людини. Хоч деякі люди скаржаться на погане самопочуття під час магнітних бур, жодні дослідження поки що не підтвердили зв'язок між станом здоров'я людини та сонячною активністю.

Читайте також: Оберемки квітів та сльози: у Борисполі вшановують загиблих в авіакатастрофі під Тегераном (фото)

Якщо електромагнітна активність досягає Землі, то взаємодіє з магнітним полюсом нашої планети, завдяки чому народжується таке прекрасне явище, як полярне сяйво. На це дійство щосезону з'їжджаються натовпи туристів і сумнівно, що в кожного з них щоразу болить голова. Магнітосфера Землі нейтралізує електромагнітний вплив зірки Сонця тому те, що його може відчути людина – малоймовірно. 

Під час одного дослідження фахівці проаналізували 63 мільйони твітів, у яких користувачі скаржились на мігрень чи головний біль та провели паралель з графіком сонячної активності. Період активності повідомлень та графік сонячної активності абсолютно не збігався.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

"Мама просила не їхати": розповіли про братів, які загинули в жахливій автотрощі у ПольщіСьогодні о 16:50 переглядів: 176

редагувати (F2)блокувати коментарі

Двоє українців і двоє поляків загинули в аварії під Варшавою. Легковик, в якому вони їхали, врізався у вантажівку. Усі  померли на місці до приїзду медиків. Загиблі українці – рідні брати.

Читайте також: Двоє молодиків, які жили недалеко від Луцька, загинули у страшній аварії в Польщі (фото)

Наталя у цій аварії втратила одразу двох двоюрідних братів. Страшну новину родині повідомили друзі загиблих Андрія та Віктора, які їздили з ними на заробітки до Польщі. Про це пише ТСН.

"Рятувальникам вдалося витягнути розтрощену машину з-під причепа вантажівки. Слідчий збирає всі докази, які б могли прояснити причини цієї трагічної аварії", – каже представник поліції Даніель Нездропа.

Водій фури не постраждав. За попередньою інформацією, він був тверезим. Українці, які загинули в аварії, родом із села Велика Городниця на Рівненщині. Це рідні брати. Андрієві було 27 років, Віктору – 28. Чоловіки ремонтували та перепродували автомобілі.

Читайте також: Дуже п'яний українець скоїв масштабну аварію в Польщі

Чому сталася аварія, рідні поки не знають. Від друзів загиблих лише чули, що поляк, який був за кермом – полюбляв швидку їзду та мав проблеми із серцем.  Чи могло це спричинити ДТП, розслідує польська поліція.

Родичі ж напередодні останньої поїздки наче передчували біду. "Жінка не пускала Андрія і мама просила не їхати. Раніше, каже, такого не було, щоб так прощалися", - розповіла жителька с. Велика Городниця Валентина Герасимчук.

Батьки, які в одну мить втратили двох синів, у стані шоку. Дружина старшого Андрія разом з друзями уже вирушила до Польщі, аби вирішити питання повернення тіл загиблих додому. Коли привезуть тіла  додому, поки не відомо. Поховають братів у рідному селі. Сиротою залишилася маленька донечка. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :