Вночі з 21 на 22-ге лютого по вулиці Електроапаратній у Луцьку зловмисник наніс ножові поранення 32-річному співробітнику поліції області, котрий перебував поза службою. Потерпілого госпіталізували.

Читайте також: У Луцьку грузин-рецидивіст жорстоко порізав поліцейського (фото)

Інцидент трапився у ресторані "Мелодія", йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Напад на поліцейського скоїв чоловік на ім'я Бека Гоцирідзе 1991 року народження. Він громадянин Грузії, з міста Тбілісі.

Як розповідають свідки, до кафе "Мелодія" Бека Гоцерідзе прибув у компанії ще одного чоловіка. Конфлікт, ймовірно, розпочався з того, що охоронці не хотіли пускати іноземця до закладу відпочинку. А потерпілий поліцейський зробив дебоширу зауваження. Відтак зав'язалася бійка, під час якої нападник розбив правоохоронцю голову.

На кадрах з камери спостереження видно, як на вулицю виходить правоохоронець з розбитою головою, за ним кидається нападник. Охорона розбороняє. Згодом іноземець, повертається до чоловіка, з яким ймовірно приїхав і той дає йому гроші.

Після цього Бека Гоцирідзе знову повертається до потерпілого та наносить йому чотири удари ножем. Фактично намагається добити свого опонента.

Після цього нелюд кидається навтьоки. Щоправда за кілька кварталів від місця злочину його таки впіймали.

Читайте також: Повідомили деталі різанини у Луцьку, в якій постраждав поліцейський

Між тим, у Луцьку злочинець проживав на зйомній квартирі. І це при тому, що він ніде не працює. Очевидно, що грузин проживає в Україні нелегально. І тому виникає логічне запитання – чому іноземного криміналітета не видворили з нашої країни, або ж не помістили до пункту тимчасового тримання громадян?

Адже цей чоловік у свої 28 років має шлейф кримінальних проваджень за спиною. І вже кілька разів відбував покарання в місцях позбавлення волі. Зазначимо, що навіть зараз він під слідством по іншій справі.

Як стало відомо, рецидивіст на волі завдяки заставі. Схоже на Волині грузин має добрих знайомих, які готові вносити за нього кошти.

Попри те, що злочин, який скоїв Бека Гоцирідзе особливо тяжкий. Суддя Лоліта Івасюта призначає заставу 120 тисяч гривень. І якщо за зловмисника її внесуть – він далі перебуватиме на волі і зможе продовжувати нападати на людей.

Читайте також: У Головному управлінні Нацполіції Волині вночі провели обшуки, – ЗМІ

Більш детальніше у відео-сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook