Всього у Луцьку, станом на 9.00 ранку 2-го липня, налічується 506 випадків захворювання, з них 11 — летальних.

Читайте також: У школі на Волині – спалах коронавірусу

Про це повідомили сьогодні на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Продовжується перевірка дотримання вимог карантину у нашому місті. Працівниками Держпродспоживслужби було оглянуто 5 ринків та складено 3 адміністративних приписи про зафіксовані порушення: не використання засобів дезінфекції, не дотримання соціальної дистанції та не проведення температурного скринінгу. В свою чергу, представники департаменту муніципальної варти доповіли про порушення маскового режиму відвідувачами фермерського ярмарку на вулиці Глушець.

Силами поліції проводиться перевірка контактних осіб, а також закладів громадського харчування. Повідомляється, що протягом доби було складено 1 адміністративний протокол на власника закладу харчування.

Читайте також: У місцях відпочинку на Волині посилять карантин через зростання хворих на COVID-19

Громадський транспорт перевіряється працівниками патрульної поліції, департаменту муніципальної варти, управління транспорту та зв’язку. Станом на сьогодні по Луцьку курсує в штатному режимі 179 одиниць громадського транспорту. Зазначається, що зі сторони водіїв порушень правил карантину протягом доби зафіксовано не було.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook