Кандидат від партії "ЗА Майбутнє" Сергій Гарбарук перемагає на виборах голови Голобської ОТГ.

Читайте також: Стало відомо, хто керуватиме Цуманською ОТГ

Про це свідчать дані паралельного підрахунку голосів, які веде партія "ЗА Майбутнє", йдеться на сторінці Волинського осередку партії у фейсбуці.

За попередніми результатами паралельного підрахунку, Сергій Гарбарук отримав понад 40% голосів на виборах голови Голобської громади.

"Намагаємось долати перешкоди та впевнено рухатися далі. Першочергове у планах – будівництво доріг, залучення інвестицій у виробництво, благоустрій населених пунктів та багато іншого", – запевняє Сергій Гарбарук.

Читайте також: Маневицька ОТГ: за результатами паралельного підрахунку лідирує Олександр Гаврилюк

Довідково:

Сергій Володимирович Гарбарук народився 3 червня 1966 року в смт Голоби Ковельського району. У 1983 році вступив до Луцького державного педагогічного інституту ім. Лесі Українки на факультет фізичного виховання. З серпня 1989 по жовтень 2010 року працював учителем фізичної культури у школах Ковельського району. Обирався депутатом Новомосирської сільської ради, Голобської селищної ради та Ковельської районної ради. У жовтні 2010 року обраний на посаду Голобського селищного голови. У жовтні 2015 року обраний на посаду селищного голови Голобської об’єднаної територіальної громади.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook