Загиблих у зоні ООС військовослужбовців Андрія Войтовича та  Сергія Сироту 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого  відправлять з Луганщини на рідну Волинь орієнтовно завтра, 11 грудня, близько 10:00 ранку.

Читайте також: Стали відомі імена Героїв з Волині, які загинули у війні

Про це повідомила волонтерка та військовослужбовця ЗСУ Тетяна Губанова, пише ІА Волинські Новини.

"Друзі, орієнтовно завтра вранці тіла загиблих молодших сержантів Андрій Войтович та Віктора Пруського та старшого солдата Сергія Сироти відправлять з Луганщини на Рівненщину та Волинь. Тримаємо контакт з рівненськими волонтерами Вікторією ШинкаренкоСергієм Хоміком та дружиною загиблого Андрія Войтовича Світланою. Коли знатимемо точний час приїзду на Волинь і Рівненщину, проситимемо усіх, хто має можливість, зустріти рівненського воїна на автозаправці "Сокар", а волинських бійців на Цуманському кільці та провести їх", – йдеться у дописі.

Читайте також: Усіх небайдужих просять допомогти дружині загиблого воїна з Волині

Для уточнення інформації просять телефонувати: у Рівному – 0974983636 Вікторія Шинкаренко 0677609852 Сергій Хомік

У Луцьку – 0666133422 Микола Дмитрук 0666112206 Таня Губанова

Також рівненська волонтерка Вікторія Шинкаренко у коментарях під дописом повідомила орієнтовний час відправлення та прибуття тіл військових на малу батьківщину. З її слів, близько 10 ранку 11 грудня хлопці вирушать в свій останній путь додому і прибудуть на Волинь та Рівнещину зранку наступного дня, 12 грудня.

Деталі та уточнення – згодом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook