Дата підписання коаліційної угоди буде визначена після того, як буде визначено формат коаліції.

Читайте також: Стало відомо, хто очолить МОН замість Гриневич

Про це повідомив представник Президента у Верховній Раді, член партії "Слуга Народу" Руслан Стефанчук на пресконференції після засідання підготовчої депутатської групи з числа новообраних народних депутатів України.

"Ми визначимося спочатку з форматом – який формат коаліції. Після цього вже буде визначена дата (підписання коаліційної угоди – ред.) і інші формальності. Тому що, станом на сьогодні, для нас важливі не стільки речі, пов’язані з організаційним забезпеченням. Для нас важливий зміст. Ми повинні перейти від форми до змісту, і змістовно ми повинні викласти всі наші бажання і прагнення, які були гарантовані й обіцяні як в програмі Президента України, як в програмі політпартії ("Слуга Народу" − ред.). І ми готові об’єднуватися навколо цих речей", − сказав Стефанчук.

Говорячи про базові цінності майбутньої коаліційної угоди, очільник партії Дмитро Разумков зазначив, що вона базується на обіцянках, які були в програмі спочатку кандидата в президенти Зеленського, потім в програмі "Слуги народу".

"Ми будемо підтримувати ці ініціативи", − додав він.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook