У Волинській обласній дитячій лікарні повідомили про стан 14-річної дівчини, яку на переході у селі Рованці збив мікроавтобус.

Читайте також: У селі під Луцьком автомобіль на смерть збив чоловіка

Інформацію повідомив заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних у коментарі журналісту Інформаційного ресурсу "Під Прицілом".

"Вчора, 20 серпня до реанімаційного відділення Волинської обласної клінічної лікарні була доставлена 14-річна дівчина, яку збив автомбіль. Наразі вона перебуває у стані середньої важкості у реанімації, проте уже незабаром її переведуть до травматологічного відділення", – повідомив лікар.

Читайте також: Помер молодий волинянин, якого збила маршрутка на пішохідному переході

Нагадаємо, вчора, 20 серпня на пішохідному переході в Рованцях мікроавтобус на польських номер збив неповнолітню дівчину. Згодом в мережі з'явилося відео з моменту зіткнення.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальні провадження  за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook