У Запорізькій області сьогодні, 22 листопада, троє спостерігачів "ОПОРИ", прямуючи до виборчих дільниць, потрапили у ДТП та постраждали. Про це повідомляє голова правління громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська у Facebook.

Читайте також: У двох громадах на Волині проходять довибори депутатів

"Сьогоднішній ранок розпочався з трагічного повідомлення про аварію, в яку потрапили три наших спостерігачі о 6 ранку, прямуючи до виборчих дільниць Бердянська Запорізької області. Причиною аварії стали погодні умови, ожеледиця та стан дороги. Двоє колег отримали тілесні ушкодження у вигляді садна на тілі, забій грудної клітини, струсу мозку", – йдеться у повідомленні. 

За словами Айвазовської, водій отримав тілесні ушкодження у вигляді компресійного перелому 12 хребця та забій грудної клітини.

"Перша медична допомога була надана в районній лікарні Приморська, а для направлення до Запорізької обласної клінічної лікарні спостерігача ОПОРИ Юрія Бородавки було направлено реанімобіль з обласного центру. Всі постраждалі використовували паски безпеки", – написала вона.

Читайте також: На Волині новообраний міський голова склав присягу та анонсував важливі зміни (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook