Тетяна Єремеєва, дружина покійного нардепа Ігоря Єремеєва, розповіла про лицемірні співчуття колишніх друзів та бізнес-партнерів чоловіка.

В той час, коли на публіку Степан Івахів заявляє про підтримку сім’ї Єремеєвих та продовження добрих справ Ігоря Мироновича, юристи олігарха шукають способи вкрасти законну спадщину у вдови та дітей.

Читайте також: Брат чи негідник-друг: хто насправді намагається позбавити вдову і сиріт елітної квартири?

Про це жінка написала на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Вже незабаром, через 2 тижні, компанія "Континіум" випустить фільм до 50-річчя з дня народження Єремеєва Ігоря Мироновича, у якому всі друзі та рідний брат будуть розповідати, як сильно вони любили та поважали покійного. 

Але найкраще про повагу говорять не гарні слова, а реальні брудні справи та методи "впливу" на спадкоємців...

А це 6 кримінальних справ проти нас з дітьми, кінно-спортивного клубу та клініки. 

Але це нас не лякає! Ми не зупинимось. Правда переможе!

P.S. Ви не уявляєте скільки я отримала в особисті повідомлення різних подібних історій від жінок. Це шок. Що відбувається у світі?", – йдеться у дописі.

Користувачі мережі, прочитавши цей пост, висловили слова підтримки на адресу Тетяни Єремеєвої та її дітей, зазначаючи при цьому, що людська жадоба інколи не має меж.

Віталій Ткачук: Тетяно, тримайтесь, команда Braille Studio / Студія друку шрифтом Брайля Генерація Успішної Дії / Волинь і я особисто підтримуємо вас, і ви в будь-який момент можете на нас розраховувати.

Anatoliy Anatoliy: Тримайтесь, Тетяно.

Виктор Трушинский: Правда переможе. Тримайтеся!

Нагадаємо, що олігарх Степан Івахів не припиняє спроб загарбати спадщину родини Єремеєвих та докладає максимум зусиль, аби очорнити персону Тетяни Єремеєвої, як матері і жінки. Відібрати у сім’ї покійного друга будинок під Луцьком, вочевидь, виявилось замало. Тепер через брата покійного він намагається відсудити у вдови та дітей квартиру в столиці.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter